If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaklínače 2 se v Čechách a na Slovensku prodalo 15 tisíc kusů

Je to za 2 roky hodně nebo málo?

Čeští herní distributoři příliš neradi říkají, kolik se u nás prodalo které hry, ale Comgad udělal se Zaklínačem 2 výjimku.

Prozradili, že Zaklínače 2: Vrahové králů se v Čechách a na Slovensku prodalo již 15 000 kusů na PC.

"Jedná se o kusy, které byly skutečně prodány přes pokladny koncovým zákazníkům, nikoli jen o distribuci do obchodní sítě," říká Jitka Hotmarová ze společnosti.

"Po předchozím úspěchu hry Zaklínač jsme očekávali obdobný úspěch i u hry Zaklínač 2: Vrahové králů. A tato hra nás skutečně nezklamala. Dlouhá herní doba, výborná hratelnost, atmosférické prostředí - vývojáři z CD Projektu RED odvedli stejně jako předtím vynikající práci. My jsme přiložili ruku k dílu a pořádně si vyhráli s českou lokalizací této hry; společně s bohatým obsahem balení tak vznikl produkt, který byl neodolatelný pro všechny fanoušky světa Sapkowského a dobrých RPG her.  A jak je vidět z celkových prodejních čísel, dobrou práci ocenili i čeští a slovenští hráči zakoupením originálu produktu, i když už pár dní po vydání byl bez jakékoliv DRM ochrany. Prodej 15 000 kusů české PC verze přes pokladny znamená v našich podmínkách řadově vyšší prodeje než u většiny dostupných titulů kategorie AAA," řekl dále ředitel společnosti Comgad, Milan Czarnowski.

Comgad na začátku května 2013 uvedl do prodeje nové balení hry Zaklínač 2: Vrahové králů - Platinovou edici, která jako jediná na světě obsahuje tištěný oboustranný erotický plakát Triss Ranuncul.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments