Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přídavek k Battlefield 4 zdarma i v České republice

A potvrzení multiplayeru na E3 i vyjasnění vydání.

Během úterního večera to v záplavě událostí okolo Xbox One mohlo snadno zapadnout a dnes je hned několik důvodů, proč se k tomu ještě vrátit.

První datadisk China Rising pro Battlefield 4 dostanou zdarma všichni jeho předobjednávající i v České republice. Čili stejně jako tomu bylo u Back to Karkand u Battlefield 3 a mnoho zájemců prý na toto přibalení slyšelo, protože později bude DLC dostupné jen za peníze. Jak se už ví, China Rising (plakát) přinese čtyři další, prý velmi rozsáhlé a majestátní multiplayerové mapy v Ćíně, úplně nové ovladatelné vehikly i hi-tech vojenskou výbavu.

Potvrdil to obchod Xzone, který nabírá předobjednávky PC verze v češtině (1159 Kč) i PS3/X360 v angličtině (1499 Kč). Zvláštní je pouze to, že EA Czech zatím neslíbili těmto předobjednávajícím i vstupenku do multiplayerové bety Battlefield 4, jako tomu je v zahraničí.

EA také kontaktovali Eurogamer, aby uvedl na pravou míru oficiální evropský termín vydání, kterým je pátek 1. listopadu, tedy nikoli dosud uváděný 29. říjen platící pro USA. V tento den se objeví nejprve pouze verze Battlefield 4 pro PC, PS3 a X360. Oproti tomu next-gen verze pro Xbox One a PlayStation 4 jsou momentálně pouze potvrzeny a nejspíš se objeví až s nějakým odstupem později.

A konečně poslední související novinka: Zatímco ve včerejším videorozhovoru se ještě producent Patrick Bach z DICE pokoušel tvářit tajemně, tisková zpráva již v úterý avizovala to, s čím se tak nějak počítalo - že na E3 konferenci EA zažijeme premiéru multiplayeru Battlefield 4. V pondělí 10. června v 10 hodin našeho času prý uvidíme živé hraní mulťáku (bude vysílané zde) a poté na výstavišti bude možnost si BF4 MP osobně vyzkoušet.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments