Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Podrobný popis obou sběratelek Grand Theft Auto 5 v češtině

A jaderná vzducholoď dárkem i k standardní edici.

Ne, titulek rozhodně nemá signalizovat, že by GTA 5 bylo v češtině, v tomhle ohledu bohužel stále platí prosincový článek, že lokalizace u nás nebude, na rozdíl od šťastnějších Poláků na jejich třikrát větším herním trhu, kteří už mají od Rockstaru jisté, že ji na obou konzolích nakonec dostanou. Řeč je v něm o popisu včera ohlášené speciální a sběratelské edice hry, když Cenega poskytla podrobnou tiskovou zprávu s více detaily.

Nad její rámec se ještě hodí vědět, že veškeré předobjednávky, i obyčejné verze GTA 5, obdrží za odměnu ovladatelnou jadernou vzducholoď do hry. Tento "legendární poklidný vládce oblohy" se bude vznášet vysoko nad ulicemi Los Santos a má propagovat produkty nejlepšího výrobce pneumatik ve městě, které tam lze sehnat ve všech obchodech LS Customs.

Ceny obou edic zatím Cenega neví, což je i důvod, proč zatím nefigurují v nabídce Xzone, ale slíbila nám, že je oznámí v pondělí (v USA stojí 80 a 150 dolarů). Jisté každopádně je, že obě budou ve velmi limitovaném množství. Termínem vydání zůstává 17. září 2013.

Speciální edice GTA 5 pro PS3 a X360 obsahuje

  • Plnou prodejní verzi hry Grand Theft Auto V
  • Sběratelský SteelBook s exkluzivním potiskem - Tento speciální SteelBook má oboustranný, dosud nikde nepublikovaný obrázek Michaela, Trevora a Franklina. Díky zvláštním barvám a metalickému potahu vyniknou všechny podrobnosti kresby, jež byla vytvořena exkluzivně pro tento SteelBook.
  • Mapa - Tato exkluzivní mapa o rozměrech 55 x 68 cm pokrývá celé Los Santos a okolní Blaine County. Tajemné značky ukazují, kde lze snadno přijít k penězům, a další významná místa, jež by žádný podnikavý člověk neměl přejít bez povšimnutí.
  • Vylepšení speciální dovednosti - Michael, Franklin i Trevor mají jistou unikátní speciální dovednost. Díky tomuto vylepšení se bude její ukazatel doplňovat o 25 % rychleji.
  • Výzvy letecké akrobacie - V režimu pro jednoho hráče budete po celém Los Santos a Blaine County nacházet různé zábavné výzvy letecké akrobacie.
  • Bonusové oblečení, tetování a další - Michael, Franklin a Trevor získají do svých šatníků bonusové oblečení, v tatérských salónech si budou moci nechat udělat specifická tetování a obchodníci z Los Santos a Blaine County jim budou ochotni prodat i řadu speciálního zboží.
  • Bonusové zbraně - V režimu pro jednoho hráče budou v řetězci obchodů Ammunation zdarma k dispozici následující speciální zbraně: pistole ráže .50, brokovnice „bullpup" a bojové kladivo.

Sběratelská edice GTA 5 pro PS3 a X360 obsahuje vše z té speciální a navíc ještě:

  • Bezpečnostní taška Grand Theft Auto V s klíčem v podobě loga - Tato unikátní bezpečnostní taška o rozměrech 27 x 22 cm, která svou inspiraci čerpá z loupeží ve hře Grand Theft Auto V a do níž si můžete ukládat své cennosti, se odemyká speciálním, laserem opracovaným klíčem. Na zadní straně je na ochranném rohu vytlačené logo Rockstar Games a dále zde najdete rámeček pro jmenovku.
  • Kšiltovka Grand Theft Auto V New Era 9FIFTY - Na přední části této exkluzivní kšiltovky značky New Era 9FIFTY je vyšité logo Los Santos, na levé straně se nachází černé logo Rockstar Games na pravé logo Grand Theft Auto ,V'. Pomocí pásku na zadní straně lze velikost snadno upravit.
  • Vlastní postavy pro Grand Theft Auto Online - Zpřístupněte si v systému tvorby postav Grand Theft Auto Online klasické postavy z Grand Theft Auto.
  • Jedinečná vozidla a garáž - Hráč okamžitě získá garáž pro vlastní vozidla. V režimu pro jednoho hráče zde najde legendární Hotknife Hotrod ze 30. let a silniční kolo CarbonRS. V Grand Theft Auto Online hráči získají špičkové elektrické auto Khamelion.
  • Grand Theft Auto V: Sběratelská edice je zabalena v exkluzivní krabici, která má víko ozdobené plastickým logem Grand Theft Auto V a na níž díky matové povrchové úpravě neulpívají otisky prstů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments