If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Last of Us minimálně s třemi přídavky

Detaily o potvrzeném Season Passu a bonusech pro ulehčení hraní.

Dva týdny před uvedením plné hry na trh potvrdilo studio Naughty Dog existenci Season Passu pro jejich postapokalyptický horor The Last of Us. Jak už se vědělo z dřívějších úniků, bude skutečně stát 20 dolarů (česká cena zatím není známa), čímž se prý ušetří 30 procent oproti nákupu jednotlivě. Ať už po něm sáhnete nebo ne, důležité je, že tím museli odhalit své budoucí plány s obsahovou podporou pro tuto očekávanou PS3 exkluzivitu, která hned tak neskončí.

Během léta a podzimu dostanou hráči The Last of Us minimálně tři DLC. To první se objeví někdy po vydání a rozšíří příběh singleplayeru. "Cesta a obsazení postav ve hře přímo svádí k výpravnému prozkoumávání a ještě toho v tomto směru máme s Joelem a Ellie hodně co říct," vysvětlil komunitní manažer firmy Eric Monacelli.

Zbylé dva přídavky hru obohatí o další multiplayerové mapy a nějaké další novinky, které zatím zůstaly utajeny, ale dlouho to asi nepotrvá, neboť online hraní konečně bude představeno v příštích dnech.

Součástí Season Passu je i nárok na bonusy a perky, které budou hráčům dostupné hned od začátku (14. června), konkrétně: rychlejší výroba předmětů ve hře, zvýšená rychlost uzdravování, rychlejší přebíjení 9mm zbraně a zvýšená kapacita zásobníku rifle.

Pokud by mezi těmito dárky nebyl exkluzivní, 90 minut dlouhý dokument o vývoji, dalo by se skoro říct, že Season Pass cílí hlavně na méně zkušené hráče, aby si s ním hru výrazně usnadnili, protože dle našich dojmů není nábojů nikdy dost a hra může být pro určitou část publika poměrně obtížná.

Sony ještě závěrem potvrdila, že digitální verze The Last of Us půjde hrát ještě během probíhajícího stahování, jak se již psalo před pár týdny.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us

PS3

Related topics
PS3
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments