Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 4. června

Ukradené logo Watch Dogs?, sledovanost Xbox One, stará DLC od EA zdarma, benchmarky GRID 2, spor o Prey 2...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den obvykle v 7:15 (nebo výjimečně během dne) a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Vylezla druhá recenze The Last of Us, už oficiálně, od Oficiálního PlayStation Magazínu s hodnocením 10/10. Ta naše zítra v 16:00.

- Květnovou konferenci s oznámením Xbox One podle tvrzení Microsoftu sledovalo za úvodní den 8,5 milionu lidí. Streamovací firma Akamai to komentovala, že šlo o jejich nejsledovanější událost všech dob, která v zájmu dvojnásobně předčila MS ve fotbale 2010 nebo královskou svatbu ve Velké Británii.

- Na Amazonu je na 600 eur naceněna i PlayStation 4 (stejná částka jako za Xbox One), nejspíš však jde pouze o provizorní nástřel.

- Microsoft si zaregistroval domény Halo: Spartan Assault.

- Ukradl UbiSoft logo pro své Watch Dogs? Pátrání komunity GAFu naznačuje, že to není vyloučeno, protože logo hudebního vydavatelství OWSLA od Skillrexe je podobné:

- Bývalí tvůrci Prey 2, které se podle posledních zpráv údajně přesunulo na k předělání k autorům Dishonored, konkrétně zaměstnanec Human Head Studios obvinil Bethesdu z lhaní ohledně stavu rozpracované hry a že prý zrušení Prey 2 bylo jen politickým rozhodnutím. Běželo na id Tech 4 upraveném pro otevřený svět.

- Quantum Break se nestane startovní hrou pro Xbox One, prý je teprve v rané fázi vývoje.

- EA nejen že zrušili Online Pass do budoucna, ale také zpětně: dali volně ke stažení spoustu DLC, které ho u starších her dosud vyžadovaly, například do Dragon Age 2, Bad Company 2, Mass Effect 2, Alice, Medal of Honor, Shift 2 či Kingdom of Amalur - zatím tedy aspoň na Xbox Live. Jak to bude pro jiné platformy, se zatím neví.

- Verze XCOM: Enemy Unknown pro iPad bude podporovat ukládání pozic do cloudu i multiplayer.

- Ten spekulovaný Resident Evil 7 nejspíš nakonec na E3 spíš oznámen nebude, domnívají se zdroje blízké Capcomu.

- DSOGaming proklepli hardwarovou náročnost GRID 2 na PC, možnosti nastavení grafiky a efektů, využití vícejádrových procesorů, rychlost běhu hry i srovnání s konzolovkami.

- Jako předobjednávková DLC už vznikají i bonusové útoky do hry, konkrétně do Remember Me.

- Byla spuštěna E3 stránka Nintenda, zatím jen s odpočítáváním.

- Rozsáhlý text/FAQ, jak budou v onlinovce WildStar fungovat třídy a cesty jednotlivých postav, přeložil do češtiny Comgad.

- Záznam před-E3 vysilání Bohemia Interactive o Arma 3.

- Off-topic: někde tady se natáčely poslední díly podcastu... když ještě vše nebylo pod vodou (Praha-Libeň):

"Ze sklepa jsem vyndal to nejdůležitější, když mi tu hrozí evakuací," říká redaktor EG Aleš Harazim:

Read this next