If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak se hraje ta hra o vyšetřování vlastního zavraždění?

Převtělíte se do jiných osob pro získání informací z jejich očí či odposlechy, v mixu L.A. Noire s Beyond.

IGN přinesli první záběry přímo z hraní Murdered: Soul Suspect, dle jejich názoru jedné z nejvíce osvěžujících her na E3, která velmi připomíná PS3 exkluzivitu Beyond (úterní trailer). Ukázky z hraní začínají v minutě 1:25. Převtělíte se do jiných osob pro získání informací z jejich očí (např. z diáře), odposlouchávání či trknutí policistů správným směrem při vyšetřování vaší vlastní vraždy.

Coby duch s několika průstřely hrudi se budete pohybovat ulicemi či interiéry (umíte i procházet zdí) a experimentovat s různými předměty, které se ve vašem kriminálním případu mohou hodit. K vidění je i moment, v němž se prozkoumává scéna vraždy s mrtvým tělem na chodníku, něco jako v L.A. Noire, zde s velmi netypickým uživatelským rozhraním napovídajícím důkazy. Mimochodem, váš duch není osamocen, potkáte tu i jiné ztracené duše, kterým budete volitelně pomáhat řešit jejich problémy ve vedlejších úkolech.

Tvůrcem hry pro Square Enix je studio Airtight Games (Dark Void, Quantum Conudrum) a vydání se plánuje na jaro 2014 pro PC, PS3 i X360.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Murdered: Soul Suspect

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments