If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 17. června

Star Wars Battlefront, tři rozdělaní assassíni, CD Projekt roste, Gran Turismo 6 i na PS4, redesign X360 jako Slim...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den obvykle v 7:15 (nebo výjimečně během dne) a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Vyšlo demo Company of Heroes 2, které obsahuje bitvu o most u Leningradu z prostředku singleplayerové kampaně, ale půjde hrát jen do tohoto úterý a je nutné být zapojeni do otevřené bety.

- Momentálně se ve studiích UbiSoftu připravují celkem tři hry ze série Assassins Creed, zřejmě Black Flag, díl pro rok 2014 a další odbočka pro handheldy. "Klademe důraz na to, aby vývojářské týmy měly dostatek času, obvykle dva či tři roky, na vymyšlení nového herního konceptu, který bude působit svěže," vysvětlil UbiSoft na E3.

- Alfatest multiplayeru Battlefield 4 začne dnes, pouze pro náhodně pozvané hráče v první vlně. Plná verze opět nebude podporovat modifikace, tak jako u trojky.

- Star Wars Battlefront od DICE nebude jen přeskinovaným Battlefieldem 4 do prostředí Hvězdných válek, protože by to podle studia DICE byla nuda. LucasArts prý po nich chtějí, ať vytvoří úplně novou hru, a tak se i stane, žádné kopírování Battlefieldu nemáme čekat.

- CD Projekt couvá ze svého vyjádření, že Zaklínač 3 bude poslední hrou s Geraltem. "Možná ho obsadíme i do budoucích her," řekl na E3 pro Polygon.

- A ještě jednou CD Projekt: otevřel nové studio v polském Krakově, kam do svého týmu hledá koncepčního grafika.

- Počet studií, které vyvíjejí něco na PlayStation 4, stoupl z únorového čísla 126 na současných celkem 505, ale započítávají se do toho i mnohé nezávislé mini-týmy či jednotlivci.

- Killzone: Shadow Fall bude podporovat PS4 funkce jako PlayGo či Remote Play na VITA.

- Gran Turismo 6 pro PlayStation 4 pravděpodobně bude. Řekl to autor série Kazunori Yamauchi pro web Gematsu: "Myslím, že PS4 verze GT6 přirozeně jednoho dne vznikne, nebude to trvat přehnaně dlouho, ale ani to nebude hned."

- Redesignovaný model Xbox 360 ve stylu Xbox One se kromě vzhledu příliš neliší od předešlého SLIM modelu konzole, většina součástek je prý shodných, včetně větráku.

- UbiSoft potvrdil, že z Rainbow Six Patriots se stane nextgen hra. Sice absentovala na E3, ale prý s ní nadále počítají, jen nestíhají řešit deset her naráz a tahle se prý zasekla na přechodu ze starých konzolí na nové, což vyžaduje dostatek času, aby ve správně uchopili.

- Gearbox Software mají po kauze s Aliens: Colonial Marines další problém: držitelé práv na Duke Nukem Forever z Apogee Software je žalují o dva miliony dolarů za neuhrazené licenční poplatky, dle Gearboxu jsou takové požadavky nesmyslem.

- Některé pobočky obchodů GameStop v Americe prý agilně rozdávají zákazníkům informační letáky, ve kterých informují o restrikcích Xbox One a požadavku na pravidelné ověřování přes internet.

- Další video ze souvislého hraní egyptské mapy Total War: Rome 2 na E3, tentokrát trochu jiný průchod i komentář od IGN:

- Děkujeme za vaší rostoucí přízeň, díky které Eurogamer.cz začátkem minulého týdne v E3 špičce dosáhl opět rekordní návštěvnosti okolo 25 tisíc unikátních čtenářů denně (Google Analytics).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments