If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak to vypadá s Far Cry 4, Prince of Persia a Beyond Good & Evil 2?

Na všech hrách se pracuje, ale která je nejblíž dokončení?

Existují tři hry, které všichni očekávají, že Ubisoft dělá, ale zatím ani jednu z nich oficiálně neoznámili: nového Prince of Persia, Beyond Good & Evil 2 a samozřejmě Far Cry 4.

Šéf evropské pobočky Ubisoftu Eurogameru na E3 prozradil, že na všech třech hrách se pracuje, ale která bude hotová nejdříve?

Zdá se, že by první vydanou hrou z této trojky mohl být Far Cry 4.

"Pořád myslíme na budoucnost této značky. Ještě nevíme, kdy se zase objeví, ale vaří se. Něco se vaří!" naznačil Alain Corre.

A jak dlouho bude trvat uvařit Prince of Persia. Snad ne příliš dlouho... "Kdepak! Snažíme se pod ním přidat ohřev." O Prince of Persia se v zákulisí mluvilo, že byl zrušený. Je to pravda? "Všechny naše herní značky jsou ve vývoji. Přemýšlíme o tom, co se dá udělat, ale nemůžeme vydávat všechny naše značky každým rokem."

"Stane se tak, až budeme mít pocit, že je vše připraveno. Když tvůrci přinesou něco zajímavého. To platí pro všechny naše značky. Vaří se. Některé se musí vařit déle, než ostatní, ale vaří se!"

Velice krátce před E3 dal Ubisoft na své oficiální stránky obrázek z Beyond Good & Evil, což spustilo spekulace, že by mohla být ohlášena dvojka. To se ale bohužel nestalo. "Jenom jsme chtěli uctít některé naše klasické postavičky, než bude E3. Asi to bylo prostě nedorozumění. Zatím jsme ukázali demo, které vyšlo dřív, než jsme zamýšleli, takže proto asi lidé něco očekávají, ale víc říct nemohu."

Tím demem je myšlen teaser trailer, který Ubisoft ukázal novinářům v Paříži v roce 2008. Od té doby jsme o hře neslyšeli kromě toho, že Ubisoft potvrdil, že půjde o next-gen titul.

"Prostě se tak stane, až to bude dokonalé," dodává Alain Corre.

Ubidays, květen 2008.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Beyond Good and Evil 2

Video Game

Far Cry 3

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

See 1 more

Far Cry 3: Blood Dragon

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments