Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak to vypadá s DLC k BioShock Infinite? Bude bez Elizabeth

A ještě pár měsíců se ho asi nedočkáme.

Ačkoli BioShock: Infinite vyšel už před třemi měsíci, hráči, kteří si koupili Season Pass, stále čekají alespoň na první stahovatelný přídavek. A jak se zdá, ještě si počkají. Klidně i pár měsíců.

Oficiálně zatím o DLC k BioShock Infinite nic není, ale zmínka o něm se objevila v životopisu bývalého zaměstnance 2K Marin. Ten totiž podle všeho pracoval na AI společníkovi s názvem Minibuddy pro chystaný přídavek do BioShock Infinite.

Producent, který nedávno z Irrational Games přešel do Bungie, popisuje přídavek jako "unikátní střílečka z vlastního pohledu odehrávající se ve vesmíru BioShocku".

To všechno nám naznačuje, že v prvním DLC nebude Elizabeth Comstock. Ostatně, její dabérka, Courtnee Draper, minulý měsíc přiznala, že nemá nejmenší tušení, co se s DLC pro BioShock: Infinite děje a ona rozhodně žádné nové dialogy nenahrávala.

Ken Levine prozradil, že na prvním DLC začali pracovat až poté, co šel BioShock: Infinite do obchodů a podle jeho komentářů se zdá, že si na něj fanoušci budou muset počkat ještě pár měsíců.

Zatím to ale vypadá, že první přídavek do BioShock: Infinite bude velice podobný přídavku do BioShock 2 s názvem Minerva's Den - tedy bude mít svůj, uzavřený příběh s novými postavami.

Read this next