Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Souhrn recenzí na Company of Heroes 2: dobrá hra, žádná revoluce

Hra dostává samé osmičky.

Tento týden se už začne prodávat očekávaná PC strategie Company of Heroes 2 a v zahraničí už mají několik recenzí.

PC Gamer dal hře 80 procent. „Company of Heroes 2 je Sovětský svaz real-time strategií. Obrovský, mocný, ale tak trochu rozbitý."

Edge dal hře sedmičku. „COH2 je v některých aspektech lepší, v některých horší." Nelíbí se jim občas stupidní umělá inteligence jednotek, ale ze spousty dalších věcí jsou nadšení. „Nejde o úžasnou revoluci, ale COH2 je solidním pokračováním nejlepší RTS z druhé světové války."

Server CVG také ocenil RTS strategii osmičkou. „Slušné, ale trochu zastaralé pokračování. Přináší pouze konzervativní vylepšení, když člověk uváží, jak dlouho jsme na něj čekali. Někteří ale mohou argumentovat, že COH žádné vylepšování nepotřebuje. A pro takové je dvojka stále stejně hluboká a komplexní strategie."

PC Games N píší, že „snadná kampaň seznámí nováčky se všemi mechanikami, zatímco COH veterány potěší změny počasí a rozšířený multiplayer". Podle nich ale občas Company of Heroes 2 působí jako „hutný datadisk než nová hra". Přesto je to pořád velká zábava a také ocenili hru 8/10.

Read this next