If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 25. června

Herečka Ellen Page nemá radost z The Last of Us, jak je to s Baldur's Gate 3 a jak vám z hraní mohou prasknout prsa.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den obvykle v 7:15 (nebo výjimečně během dne) a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Jak možná víte, BeamDog má nějaké legální problémy a jsou tak vážné, že musel stáhnout své Enhanced edice Baldur's Gate, pozdržet vydání verze na Android a dokonce museli přestat pracovat i na vylepšené verzi dvojky. Šéf studia Trent Oster nemůže mluvit, o co přesně jde, ale říká, že vznik Baldur's Gate 3 je pořád možný. Horší je, že je celý tým demoralizovaný, protože se vše může buďto vyřešit rychle, nebo může jít o dlouhou soudní při.

- Pokud budete hrát Dead Rising 3 s pomocí SmartGlass aplikace, získáte přístup k exkluzivním misím. "Budou vám volat postavy, které jsou jenom na SmartGlass aplikaci. Jinak k těmto misím přístup nebudete mít," řekl producent. Dokončit hru jde samozřejmě i bez SmartGlass, ale s ním to bude "complete experience"!

- Team Bondi a KMM dostali státní dotaci na vytvoření hry Whore of the Orient. Team Bondi mělo nedávno problémy s penězi, museli vyhodit několik lidí a tak se nevědělo, jak to s jejich hrou, která byla oznámena na PC, Xbox One a PS4, vypadá. Teď ale dostali 200 tisíc přímo od australské vlády v rámci dotací. Team Bondi samozřejmě stálo za LA Noire a pak je koupila televizní a filmová společnost KMM.

- Europa Universalis 4 má nový, muzikální trailer, na který byste se měli podívat, pokud máte rádi hudbu.

Cover image for YouTube videoEuropa Universalis IV Main Theme "The Voyage" Orchestrated

- Víte, co se vám může stát, když budete hrát hodně hodin v kuse? Mohou vám prasknout silikonová prsa, samozřejmě. Jedna čínská žena ležela spoustu hodin na břiše, na iPhone hrála Dragon Summon a dlouhodobé ležení na silikonových prsech očividně není pro vaše nová silikonová prsa dobré. Všechno prasklo a následovala krásná cesta na pohotovost. Takže pozor na prsa!

- Herečka Ellen Page nemá moc radost, že Naughty Dog vzali její podobu a zkopírovali ji na Ellie v The Last of Us. Na Twitter napsala: "Asi bych měla mít radost, že vykradli mou podobu, ale ve skutečnosti hraju ve hře Beyond: Two Souls, takže z toho nemám radost." Ellen Page je jinak pařanka. Naposledy prý hrála posledního Tomb Raidera a dohrála ho za 12 hodin. Geek dream girl!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us

PS3

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments