Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

ZeniMax vysvětluje, proč jsme se na E3 nedočkali Fallout 4

Je na oznamování příliš brzy.

Čekali jste, že uvidíte na E3 něco z Fallout 4? Byli jste zklamaní? Viceprezident ZeniMaxu, což je společnost vlastnící Bethesdu, Pete Hines pro Polygon řekl, že očekávat nějaké oznámení takhle brzy by bylo velmi nerealistické.

Hines naznačil, že se na Falloutu 4 skutečně pracuje, ale je teprve v začátcích. Bethesda Game Studios Todda Howarda, kde se na předchozích Fallout hrách pracovalo, teprve nedávno oznámili, že se vrhli na další projekt. Pete Hines ale samozřejmě říkal, že nechce ani naznačovat, na čem dělají.

„Fanoušci chtějí další Fallout hru už docela dlouho. Lidé ale potřebují pochopit, že očekávat nějaké informace poté, co se studio teprve přesunulo na další projekt, je naprosto nerealistické. Neděláme každoroční díly ze sérií, nesnažíme se vyředit naše hry rok co rok. Nikdy jsme to nedělali a nemyslím si, že se to někdy stane. Což ale neznamená, že si dáme na čas a bude trvat šest nebo sedm let, než něco uděláme. Jde ale o velké hry, které vyžadují hodně času."

Svá studia prý nechávají dělat si svou práci a až za ním Todd Hanes přijde a řekne mu, že jsou ochotní mluvit o tom, co dělají, tak informace pošlou do světa.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout 3: Game of the Year Edition

PS3, Xbox 360, PC

Fallout: New Vegas

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments