Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PC verze The Division je prý pravděpodobná

UbiSoft a insider reagují na petici.

Pokud by byl UbiSoft chytrý, mohl by to šikovně využít pro účely svého PR, jak "naslouchá přáním hráčů". Více než sto tisíc jich za uplynulé dva týdny podepsalo petici za vznik PC verze týmové online third-person akce Tom Clancy's The Division, dosud ohlášené jen pro nextgen konzole (viz dojmy).

"Z přijetí, jakého se hře dostalo na E3, jsme nadšeni. Petici evidujeme a verze pro jiné platformy nejsou vyloučeny," uvedl UbiSoft v tradičním nicneříkajícím komuniké, když se ho kolegové optali, jestli na signatáře bude nějak reagovat.

Hodnotnější je proto nyní informace od insidera blízkého tomuto francouzskému vydavateli, který v předstihu věděl vše o závodech The Crew, takže se mu dá věřit. Prý zaslechl, že je docela pravděpodobné, že jak The Division, tak The Crew (E3 dojmy), dostanou verze nejen pro PC, ale i pro PS3/X360.

Shodně to dopadlo s Thiefem, který se zpočátku rovněž plánoval jen pro nextgen, ale nakonec bude existovat i pro starou generaci. Může za tím být především obava výrobců z počátečního nízkého rozšíření PlayStation 4 a Xbox One, nebo prostě jen relativně "snadná práce" s ořezáním technického zpracování obou her. Avšak na to, že by PC verze byla venku hned, bychom si určitě nevsadili.

Read this next