Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrci Borderlands chystají novou značku pro nextgen

Dvojka dostane ještě další DLC.

Říká se, že nástup nové generace konzolí je vždy perfektní příležitostí pro vytvoření nějaké nové herní značky, která by utnula šňůru samých pokračování, které jsou později v životním cyklu konzolí sázkou na jistotu, pokud se to s nimi nepřehání.

Toto tvrzení vzal za své Gearbox, kterému se podobné uvažování se sérií Borderlands bohatě vyplatilo, a ohlásil svůj záměr přijít s originální značkou pro PlayStation 4 a Xbox One. Více toho o ní zatím nevíme, jen je důležité to slovo "originální", které vylučuje např. licencovaný titul.

Randy Pitchford se také pustil do vysvětlování okolo datadisků pro Borderlands 2. Někteří hráči ho totiž kritizují za to, že budoucí DLC už nebudou zahrnuty v Season Passu. Zároveň se podivují nad tím, proč DLC Tiny Tina's Assault On Dragon Keep z konce června nebylo tím posledním, jak také naznačil jeho závěr.

"Když jsme oznámili Season Pass, slíbili jsme, že v jeho rámci dostanete čtyři přídavky za cenu tří, pokud si ho pořídíte dopředu. To jsme splnili, ale všichni si na základě toho mysleli, že čtyřmi DLC to skončí. Avšak plánujeme ještě další rozšíření Borderlands 2 a Tiny Tina nebyla tím závěrečným," vysvětlil šéf Gearboxu pro Nerdist a dal tím najevo, že odbyt přídavků překonal jejich očekávání, takže nemají důvod přísun dalšího obsahu zastavovat, stejně jako tomu bylo v případě prvního dílu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands 2

PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments