If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Faction Pack pro Metro: Last Light příští úterý 16. července

Detaily a obrázky o prvním singleplayerovém přídavku i o těch dalších.

S mírným zdržením oproti zamýšlenému červnu dorazí první přídavek The Faction Pack pro FPS Metro: Last Light (fotoseriál, videodojmy, recenze) příští úterý 16. července na PC, X360 a PS3 (na tom evropském o den později). Ohlásili to Deep Silver a poskytli nám z něj dnes sadu prvních obrázků společně s bližšími informacemi nejen o ceně 5 eur / 400 MS bodů (nebo v rámci Season Passu za 15 eur), ale i o náplni.

DLC nabídne trojici singleplayerových misí, z nichž v každé se vžijete do role někoho jiného a podobně jako třeba v Half-Life: Opposing Force se vrátíte do známých lokací z Metro 2033, kde okusíte nové zbraně třeba na nového mutanta.

Každá z těchto misí má před vás předhodit odlišnou hratelnostní výzvu. Jako sniper se v noci a za radioaktivního deště pokusíte dostat do přísně hlídané základny Říše. Jindy se vyzbrojen tím nejtěžším arzenálem stanete obráncem v přední linii.

Nebo se coby ranger ve výcviku zhostíte úkolu prohledat rozsáhlý komplex knihovny pro artefakty a ostatky, které mohou být poté vyměněny za náboje nebo ochranné obleky. Jen si musíte dát bacha na ubývající zásoby kyslíku a také abyste správně trefili zpět, k čemuž poslouží označení si trasy světly.

V příštích třech z celkových čtyř stáhnutelných přídavků do Metro: Last Light se můžete těšit na režim s bojovým simulátorem s názvem (DLC The Tower Pack), na střelnici, arénu umělé inteligence a muzeum metra (v DLC Developer Pack včetně editačních nástrojů) a konečně i na další singleplayerové mise o bočních příbězích tria postav (Pavel, Khan, Anna - v posledním DLC Chronicles Pack). Datum jejich vydání není známo, ale budou dostupné v rámci Season Packu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Metro: Last Light

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments