If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ke kartám Nvidia v ČR obdržíte Splinter Cell: Blacklist zdarma

PC verze využije nejmodernější technologie.

Podobně jako tomu bylo nedávno u Metro: Last Light, i v případě srpnové stealth akce se Samem Fisherem se Nvidia domluvila s UbiSoftem a výrobci grafických karet na spolupráci. Pro vás to znamená, že pokud si pořídíte GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770, nebo 780, obdržíte plnou verzi Splinter Cell Blacklist Deluxe Edition pro PC zdarma.

"V České republice budou kupony bundlovat tradiční partneři ALFA, ALZA, CZC, TS Bohemia a vybraní výrobci PC sestav jako 100MEGA nebo ATComputers. Na Slovensku potom ALZA.sk a Agem. Nabídka platí od 9. července do 31. prosince 2013," uvedla Nvidia s tím, že Blacklist si budete moci stáhnout z internetu po 20. srpnu.

Její inženýři a programátoři prý jsou v těsném kontaktu s torontským vývojářským týmem Ubisoftu na zapracování aktuálních herních technologií, jako jsou Direct X teselace, NVIDIA HBAO+, TXAA antialiasing nebo surround do hry. "Hráči se mohou těšit na plynulé snímkování a nádherně vypadající grafiku ve všech misích," slíbila Nvidia a dala tak najevo, že tuhle hru si před AMD ulovila pro sebe.

Pětiminutové video z hraní ze začátku týdne

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Splinter Cell: Blacklist

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments