Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak dopadl v recenzích přídavek Sid Meier's Civilization V: Brave New World?

Většina se shoduje, že se povedl.

Jak se zdá, nový přídavek do Sid Meier's Civilization V se hodně povedl, protože zahraniční recenze jsou z něj vesměs nadšené.

"Jediný problém s Brave New World je, že stojí 29.99 dolarů, za což sice dostanete spoustu zábavy, ale je to dost vysoká cena vzhledem k tomu, že jde jen o vylepšení původní hry. AI se pořád občas chová divně, ale pokud si pořád pouštíte Civilizaci 4, protože vám přišla pětka rozbitá, Brave New World je to, nač čekáte tři roky," píše například Game Revolution, kteří dali hře známku 9/10.

93 procent udělil hře Game Informer. "Díky Brave New World je Civilizace 5 lepší, než kdykoli předtím." IGN zase píše, že "takhle dobře jsem se nebavil od Civilizace 4. Brave New World je nepříliš vídaný příklad hry, která vám poskytne přesně to, co slibovala".

Destructoid píše, že pokud jste nehráli přídavek Gods & Kings, klidně ho můžete vynechat a jít rovnou do Brave New World. Ani britský Eurogamer nešetří chválou, když hře dali známku 8/10. "Civilizace 5 díky tomuto přídavku konečně vypadá kompletní. Je to hra, u které strávíte stovky hodin a budete budovat impérium, které přečká věky," píší.

GameTrailer je trošku přísnější, ale přesto dávají hře známku 7/10. "S tímto přídavkem plní Civilizace 5 jeden z hlavních cílů: umožňuje vám zvolit si svou cestu k vítězství. Kultura a diplomacie už není méněcennější než věda a vojsko. Ale vypadá to, jako byste platili 30 dolarů za opravy a úpravy."

Startovní trailer Civilization 5: Brave New World

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sid Meier's Civilization V

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments