If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PS3 exkluzivity Gran Turismo 6 a Beyond budou u nás v češtině

Potvrdila nám to česká pobočka Sony.

Česká pobočka Sony dnes oznámila, že chystané PlayStation 3 exkluzivity Gran Turismo 6 a Beyond budou u nás k dispozici v českém jazyce.

"Bez ohledu na běh věcí příštích a budoucí očekávání herní komunity, zůstává PlayStation 3 tento rok i nadále neopomíjenou platformou s podporou jako nikdy předtím," říká Ivan Bradáč, obchodní manažer PlayStationu pro ČR, SR a Maďarsko.

"Vyšly exkluzivní tituly jako The Last of Us, Sly Cooper Thieves in Time nebo God of War: Ascension, které se těší velké oblibě jak z řad hráčů, tak z řad médií. První dva jmenované tituly jsme vydali s českou podporou, společně s dalšími hrami jako Epic Mickey 2, nebo Wonderbook: Diggs Nightcrawler."

"Jelikož je pro nás hráč vždy na prvním místě, rozhodli jsme se jim nabídnout ještě lepší a silnější zážitek z hraní. Proto oznamuje lokalizaci dalších dvou exkluzivních titulů pro PS3, které vyjdou na podzim tohoto roku a to hry BEYOND a GRAN TURISMO 6. Hra BEYOND bude obsahovat české titulky a hra GRAN TURISMO 6 české titulky a dabing."

Sony zároveň také oznámila, že chystají další tituly vydat v edici Essentials za doporučenou cenu 499 Kč. Budou mezi nimi Little Big Planet: Karting, Sorcery, PlayStation All-Stars Battle Royale, Sports Champions 2, Gran Turismo 5 a Uncharted 3.

E3 trailer na Beyond: Two Souls

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Beyond: Two Souls

PS4, PS3, PC

Related topics
PS3
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments