Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ubisoft říká, že nedělají na žádné hře, ze které nemůže být série

Watch_Dogs je příliš drahé, než aby to byla jen jedna hra.

Zcela určitě se dočkáme Watch_Dogs 2. Možná se dočkáme i Watch_Dogs 5, protože jak Ubisoft říká, nikdy nedělají na hře, ze které nemůže vzniknout dlouhá série. Jednoduše by se jim to finančně nevyplatilo.

"Na hře ani nezačneme pracovat, pokud si nemyslíme, že se z ní může stát úspěšná série," říká Tony Key, viceprezident prodeje a marketingu z Ubisoftu. Je to z toho důvodu, že do svých her investují spoustu peněz a marketingové náklady budou na AC4 a Watch_Dogs větší, než na cokoli, co kdy vydávali předtím.

"Už nejde udělat hru a pak na ní zapomenout. Jsou příliš drahé."

Ubisoft také podle svého šéfa Yvese Guillemota věří v budoucnost a nemyslí si, že Xbox One a PlayStation 4 budou poslední generací konzolí. "Nemyslím si, že půjde o poslední generaci, protože výrobci chtějí svou platformu kontrolovat a přístroj je nejlepší způsob, jak toho docílit," řekl v rozhovoru pro CVG.

Podle něj několik věcí změní podpora cloudu. "Budeme mít možnost zlepšit kvalitu her po následujících několik let. Myslím, že tak pět let to bude trvat." Má ale obavu, že tato generace vydrží méně let, než ta předchozí a myslí si, že pak přijdou zase další přístroje. Což je ale podle něj docela dobře. "Chtěl jsem rychlejší přechod, protože když máte konzole osm let, vždycky bude propad, protože lidi už mají dost konzolí a dost her."

Pět minut z hraní Watch Dogs

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments