Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přídavná kampaň pro Aliens: Colonial Marines už zítra

O čem pojednává DLC Stasis Interrupted?

Gearbox by asi uvítal, kdyby se na Aliens: Colonial Marines co nejrychleji zapomnělo, aby mu je už nikdo nepředhazoval, ale zároveň musí naplnit závazek těm, kteří si v březnu pořídili Season Pass za 30 eur (aktuálně ve slevě). Proto ve vší tichosti hodlá zítra vypustit první singleplayerový přídavek, který bude po online či menších DLC jako Bug Hunt, Reconnaissance Pack či Movie Map Pack zároveň tím posledním pro tuto únorovou hru.

Přesně jak napověděl únik PS3 trofejí, které budou spolu s achievementy obsaženy, toto nové DLC se jmenuje Stasis Interrupted a dostanou ho hráči na PC, X360 (23.7.) i PS3 (tam o den později), reportuje z neznámého zdroje DSoGaming, aniž by bylo dosud cokoli oficiálně ohlášeno.

V přídavku vám bude odvyprávěn příběh o tom, co se ve skutečnosti stalo kapitánu Hicksovi (herci Michaelu Biehnovi) mezi dějem prvního a třetího dílu filmového Vetřelce, a to z pohledu hned tří různých postav.

Nejprve se v kůži Lisbeth Hutchins neplánovaně proberete z hyperspánku a musíte zjistit, proč byla odkloněna trasa letu jejich vesmírné lodi Legato. Poté se musíte prokousat skrz vetřelci zamořenou Sulaco a odhalit, co má přesně za lubem Michael Weyland s Hicksem, když se ještě neprobral z hyperspánku.

SEGA má společně s tímto DLC vypustit i patch pro původní hru, který opětovně vylepší hratelnost, umělou inteligenci a opraví chyby.

Read this next