Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už dnes vychází první DLC k BioShock Infinite: Clash in the Clouds

Jde o bojový přídavek s vlnami nepřátel.

Ken Levine odhalil, že již dnes vychází první stahovatelný přídavek k BioShock Infinite. Není příběhový, ten bude v dalších dvou, ale jde o DLC přidávající do hry mód s vlnami nepřátel, které musíte likvidovat.

Clash in the Clouds je pětidolarový přídavek určený pro ty, kteří si užívali v BioShock Infinite souboje, protože je jen a výhradně o nich.

Booker a Elizabeth spolu bojují proti narůstajícím vlnám nepřátel na čtyřech rozdílných mapách, které byly nově vytvořené z různých částí Columbie. Zabíjení nepřátel kreativním způsobem vám dává body a peníze. Za body získáváte lepší místo v žebříčku hráčů, za peníze si vylepšujete vybavení.

Do toho ještě máte sekundární úkoly, jako zabít určitý počet nepřátel v určitém čase, nebo se nesmíte nechat zranit, nebo musíte použít specifickou zbraň či vigor. Dostáváte za to modré stužky, což znamená další bonusové body, ale navíc vás hra nutí experimentovat s různými způsoby soubojů.

Fanoušky příběhu v BioShock Infinite určitě potěší, že Ken Levine napsal pro tento přídavek i několik nových voxophonů a kinetoschopů, které budete postupně odemykat.

DLC Clash in the Clouds by se měl na Steamu objevit již v průběhu dneška. Na Xbox Live a PSN o něco později.

Watch on YouTube

Read this next