Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Názvy, obsah a termíny pěti datadisků do Battlefield 4: Premium

Plus výčet výhod členství na této placené službě.

EA na odpolední Gamescom konferenci přiblížili službu Battlefield 4 Premium, která má fanouškům zaručit zábavu a nový obsah do Battlefield 4 od října 2013 až do října 2014.

Podobně jako u minulého dílu získají hráči za jednorázovou platbu ekvivalentu padesáti dolarů nárok na celkem pět rozšiřujících balíčků, vždy o dva týdny dříve než ostatní. Také mají být každý týden odměněni nějakým unikátním obsahem.

  • Battlefield 4 Second Assault - Obsahuje čtyři nejoblíbenější mapy Battlefield 3 v novém kabátku enginu Frostbite 3. Objeví se poprvé na Xbox One společně s vydáním konzole.

  • Battlefield 4 China Rising - Hráči budou bojovat o dominanci na obrovské a majestátní pevnině Číny. Vyjde v prosinci 2013 (na tento datadisk mají nárok i předobjednávající).

  • Battlefield 4 Naval Strike - Zažijte dynamické oceánské souboje, které na moře přenese čínská armada. Dostupné od jara 2014.

  • Battlefield 4 Dragon's Teeth - Americká armáda vrací úder v pouličních soubojích. Dostupné od léta 2014.

  • Battlefield 4 Final Stand - Válka dostane své epické rozuzlení. Dostupné od léta 2014.

Nový trailer o BF4 Premium:

Watch on YouTube

Z dalších výhod členství v BF4 Premium můžeme jmenovat: personalizaci včetně kamufláží, maskování, emblem, psích známek atd., prioritní určování přístupu na servery či 12 bonusových battlepacků. Hráči budou moci přenést své členství z Xbox 360 na Xbox One a z PlayStation 3 na PlayStation 4.

Studio DICE dnes zároveň oznámilo termín konání betaverze multiplayeru Battlefield 4. Ta začne někdy začátkem října tohoto roku a předčasný přístup k ní obdrží majítelé Battlefield 3 Premium, limitovaných a Deluxe edicí Medal of Honor Warfighter a také předobjednávek Battlefield 4 Premium. Oproti ostatním dostanou možnost si hru vyzkoušet o tři dny dříve, a to na mapě Obléhání Šanghaje v režimu Conquest.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments