If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přechod z PS3 verze na PS4 Call of Duty: Ghosts za 10 eur

Activision přiblížili program pro náruživé.

Včera odhalená iniciativa na Gamescom konferenci Sony, která má usnadnit přechod ze současných konzolí na nextgen konzole u vybraných největších trháků podzimu, byla dnes přiblížena tiskovkou Activision.

Pokud si pořídíte začátkem listopadu PS3 verzi Call of Duty: Ghosts, protože ho prostě musíte hrát ihned, a pak koncem listopadu přejdete na novou konzoli PlayStation 4 a rádi byste na ní hráli hezčí PS4 verzi toho samého, zaplatíte za to poplatek jen 10 eur, tedy zhruba 260 Kč (resp .10 dolarů nebo 10 liber). Nemusíte si pak už znovu kupovat plnou hru za šestkrát vyšší cenu.

Activision tím chtějí pomoci nerozhodným hráčům, kteří dopředu neví, jestli se na ně nextgen konzole dostane a jakou verzi vyhlížené hry si mají pořídit. Předobjednávkám Call of Duty: Ghosts prý tato paralýza čekatelů na nextgen ubližuje. Tento výhodný program by proto měl veškerým úvahám zamezit a měl by přimět zájemce o hru, ať si pořídí PS3 verzi a poté případně upgradují, když vidí, že poplatek není velký.

Důležitý je i dnešní dodatek Activision, že obdobná, samozřejmě pouze dobrovolná akce bude nabídnuta i uživatelům X360, kteří poté někdy přejdou na Xbox One. Ale i zde bude to období, kdy můžete svou hru upgradovat do (digitální) nextgen verze, nějak časově omezeno. Což se týká i slibu bezplatného přesunu vašich profilů, statistik nebo zakoupených DLC mezi verzemi z konzole PS3 do PS4.

MP trailer Call of Duty: Ghosts

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Ghosts

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments