Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

UbiSoft a Nvidia spojují síly pro blaho PC hráčů

Ovlivní to Splinter Cell, Assassins Creed 4 a Watch Dogs.

Francouzský vydavatel uzavřel alianci s předním výrobcem grafických čipů, aby PC hráči dostali ze tří akcí ten nejlepší možný zážitek. Konkrétně by tato dohoda měla pozitivně ovlivnit zítra vycházející a v pondělí zrecenzovaný Splinter Cell: Blacklist (k vybraným grafikám v ČR zdarma), říjnový Assassins Creed 4: Black Flag a listopadové Watch Dogs.

Vývojářský tým Nvidie prý úzce spolupracuje se studiemi UbiSoftu, aby do těchto her byly implementovány grafické inovace, které posunou laťku realismu a ponoření do atmosféry.

Mezi příklady uvádí TXAA antialiasing od Nvidie, který má zajistit hladké animace na úrovni Hollywoodu, dále tzv. měkké stíny, HBAO+ (efekt horizont-based ambient occlusion) a pokročilou DX11 teselaci.

"PC hraní je silnější než kdykoli jindy a víme, že PC hráči požadují špičkové parametry - co nejlepší rozlišení, plynulý počet snímků za vteřinu i přelomové technologie," uvedl viceprezident Nvidie Tony Tamasi.

Bokem této iniciativy vyšly tento týden nové ovladače optimalizované právě pro Splinter Cell: Blacklist pro karty od Nvidia i AMD.

Startovní trailer Splinter Cell: Blacklist

Read this next