Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ze souborů GTA 5 crackeři vydolovali písničky z rádií

Naše sluchové buňky nebudou nikterak strádat!

Poslat na ně práškovací letadlo! Včerejší únik pre-loadu Grand Theft Auto 5 z PlayStation Store už má své první následky. Jisté však je, že naše sluchové buňky nebudou při hraní nikterak strádat.

Crackeři za necelý den rozlouskli nový zakryptovaný formát stažených dat a vytáhli ze hry seznam muziky, která vám bude hrát z různých stanic rádií při ježdění v autě, což dosud Rockstar tajil.

Podle jejich zjištění v GTA 5 zatím našli zhruba 20-30 hodin muziky, ale toto číslo prý není konečné, protože k řadě souborů se ještě nedostali. Hudba pokrývá všemožné hudební žánry, od popu a hip-hopu, přes punk rock a soul až po klasiku. Zazní z rádií nazvaných West Coast Classics, Classic Rock Station, Punk Station, Radio Los Santos, Soulwax FM či Non-Stop Pop FM.

Poslechnete si licencované songy od slavných interpretů, jako jsou Snoop Dogg či Ice Cube, The Cult, Elton John či Stevie Wonder, Britney Spears, Rihanna, All Saints, Moloko, Pet Shop Boys, Queen, Muse, Def Leppard a dokonce i disko Corona (The Rhythm of the Night), Inner Circle (Bad Boys) či elektronické Aphex Twin (starší Windowlicker), což bychom od této série nečekali.

Kompletní přehled skladeb průběžně sestavují fanoušci na Redditu i s linky na videa na YouTube. Nepřehlédněte také včerejší tunu obrázků z golfu, jógy nebo tetovacího salonu.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next