Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o FIFA 14 na mobilech

Tato verze se bude poprvé šířit zdarma.

EA mají z mobilních a tabletových her čím dál větší příjmy, takže se jimi začala zabývat i domácí pobočka, když dnes podrobněji přiblížila verzi FIFA 14 pro operační systémy iOS a Android, která bude letos na podzim v základní podobě ke stažení zdarma.

I na cestách zažijete atmosféru reálných stadionů s možností hrát za více jak 600 klubů z více jak 30 různých lig. A navíc na mobilech poprvé nabídne komentář v pěti různých jazycích (angličtina, francouzština, italština, němčina a španělština).

Hlavním módem se stane klasicky Match Day, jenž nabídne realistický zážitek díky reflektování aktuálních zranění, karetních trestů a týmových forem ze skutečného fotbalového světa, který živě bude promítat do hry.

Hráči na iPhone, iPadu, iPodu a Androidu si budou moci FIFA 14 upgradovat, což jim otevře další tři prémiové módy. Prvním z nich je Manager Mode, v němž budete vyvíjet vlastní hráče a připravovat co nejlepší taktiky pro svůj tým. Dalším pak Tournament Mode pro hraní klasických i vlastních turnajů a lig. A třetím Kick Off Mode umožňující hraní s libovolnými týmy proti umělé inteligenci.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

FIFA 14

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PS2, PlayStation Vita, Nintendo Wii, PSP, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments