Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O herních bonusech ve startovních edicích Xbox One exkluzivit

Čím odmění Dead Rising, RYSE a Forza 5?

Pro oslavu listopadového uvedení konzole Xbox One na zahraniční trhy odmění Microsoft skalní příznivce speciálními, tzv. Day One edicemi tří startovních her exkluzivně pro tuto platformu - Dead Rising 3, RYSE: Son of Rome a Forza Motorsport 5.

Nejsou to ale speciální edice v pravém slova smyslu, protože stojí standardní částku 60 dolarů ani na Amazonu nelze koupit standardní edici bez herních bonusů. Spíš se tedy jedná o odměnu za včasnou předobjednávku pro ty, kteří musejí mít vše hned a kteří důvěřují výrobci. Později tyto edice mohou být rozebrané a níže zmiňované DLC mají být ke stažení z Xbox Live maximálně do dvou týdnů od vydání.

Majitelé Day One edice do Dead Rising 3 dostanou tzv. Tribute Pack. Ten zahrnuje klasický oblek hrdiny Franka Westa poskytující další zbraň s extra krvavým útokem a speciálním pohybem, stejně tak způsobí nepřátelům vyšší zranění při boji na blízko. Oficiální oblek Chucka Greena zase zajístí komba, která déle vydrží, plus vyšší perk pro řízení vozidel.

K Ryse: Son of Rome dostanou vlastníci této edice přístup k bonusové mapě Ruins do co-op režimu Gladiator a speciální meč (Legionnaire's Trust Exclusive Sword).

A konečně Forza Motorsport 5 si obohatí balíčkem se třemi doplňujícími auty, vždy se speciálním pomalováním a vlastním vyladěním: 2010 Audi TT RS Coupe, 2013 Ford Focus ST a 2011 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Rising 3

Xbox One, PC

Forza Motorsport 5

Xbox One

See 1 more

Ryse: Son of Rome

Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments