Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nvidia si může odškrtnout další hru: Batman Arkham Origins

Také ohlásila akci darující hráčům tří F2P titulů herní měnu.

Po uzavření dohody s UbiSoftem a s Activision kvůli Call of Duty: Ghosts dnes Nvidia oznámila spolupráci i s Warner Bros ohledně říjnové komiksové akce Batman: Arkham Origins.

Toto jejich partnerství se týká hned tří věcí. Jednak přibalení hry k nové grafické kartě zdarma, druhak speciálních optimalizací pro PC verzi hry, a zatřetí i prezentace hry na víkendové výstavě PAX Prime v Seattle.

"Hráči, kteří si pořídí správnou grafickou kartu u vybraných partnerů, obdrží v ceně PC verzi hry Batman Arkham: Origins, která v severní Americe vychází 25. října," píše se v tiskové zprávě. Tou "správnou" kartou Nvidia myslí GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 nebo 780.

Nový Batman na PC má být díky kooperaci programátorů z Nvidie s vývojáři z montrealského studia WB Games obohacen o množství technologií. DirectX teselace, vyhlazování Nvidia TXAA, měkké stíny, nebo různé fyzikální efekty. Jmenováno je např. chování látky, páry nebo sněhu za pomoci enginu PhysX, což vše prý vdechne prostředí Gothamu tu správnou atmosféru a realističnost.

Druhým dnešním oznámením Nvidie coby "novodobého advokáta PC hráčů" je akce, nabízející každému celkem 1400Kč v herních měnách F2P her Warframe, Neverwinter a Marvel Heroes. "Tato promo akce zahrnující tentokrát nově i nákup notebooků s grafickými kartami série GeForce 700M a desktopových karet GeForce GTX 650 startuje dnes a poběží do konce kalendářního roku," dodává tiskovka, ze které níže citujeme detaily o možném využití tohoto dárku:

Video z Neverwinter

Read this next