If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Konverze Assassins Creed Liberation HD potvrzena

V čem všem bude oproti originálu na VITA lepší?

Loga uniklá v pátek nelhala. UbiSoft dnes oficiálně oznámil Assassins Creed Liberation HD, předělávku VITA-exkluzivní hry z loňského podzimu, která si z tehdejší recenze odnesla jen šestku.

Nová verze hry vyjde pro PC, PS3 a X360 někdy v příštím roce a bude ji mít opět na starosti pobočka firmy v bulharské Sofii. Čili v brzké době se dočkáme hned dvou dílů Assassina z prostředí Střední Ameriky a točící se kolem kolonizace, tak jako v AC4, ale oproti němu s ženskou hrdinkou Aveline.

Oproti originálu přibude 15 nových misí a naopak z logických důvodů ubydou některé hádanky založené na dotykovém ovládání na VITA. Stejně jako z původního názvu zmizela trojka, aby to nemátlo zákazníky, kteří by o hru prvně zavadili až po dohrání AC4.

UbiSoft jinak tvrdí, že prošel ohlasy ze všech recenzí původního Liberation či komentáře od komunity a vypiloval proto úplně všechny mise ve hře, aby se v nich lépe pohybovalo a nedocházelo k zásekům, nebyly nudné nebo příliš obtížné.

Levely mají mít bohatší geometrii, kvalitnější textury, více shaderových efektů a typů materiálů, hezčí nasvícení a také do nich byla nově implementována dynamická změna denní doby, takže hráči zažijí den i noc. Vyšperkovaná grafika HD remaku prý má mít blízko Assassins Creed 3, což platí i pro obličejové animace, zdokonalenou hudební složku i umělou inteligenci.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed 3: Liberation

PlayStation Vita

Assassin's Creed Liberation HD

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments