Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nedělní program živých přenosů ze závěru EG Expo

Od 14:00 přednášky o Thiefovi, Murdered, Ouya...

Poslednímu dnu výstavy, kdy už mnozí odjíždějí domů předčasně, je přizpůsoben i program vývojářských přednášek, kterré nedosahují věhlasu minulých dnů. Neděli stejně jako na loňském ročníku odstartoval Peter Molyneux, který od 13:00 pohovořil o jeho Projectu Godus, což můžete vidět ze záznamu zde:

Watch on YouTube

Ve 14:00 přijde na řadu očekávaná předváděčka nového Thiefa:

Watch on YouTube

O hodinu později od 15:00 na to naváže jiná hra v historických reálicích a to detektivní adventura Murdered: Soul Suspect:

Watch on YouTube

Závěrečný program dne už patří okrajovým záležitostem: budoucnosti androidí konzole Ouya od 16:00, nezávislé PS4 hře Wasteland Kings od 17:00 a indie podcastu našich britských kolegů od 18:00.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Pokud by vám některé streamy nechtěly začít hrát kvůli přetížení, doporučujeme obnovit stránku a zkusit to znovu, případně jít přímo na YouTube a zkusit štěstí tam, nám se to takto včera u hodně žádaného Zaklínače 3 povedlo asi až na desátý pokus.

Ve čtvrtek jste zde mohli sledovat živé vysílání o Forza 5, Killzone, Evil Within či Xbox One, v pátek patřily mezi vrcholy odpoledne Dying Light, Beyond či nextgen verze FIFA 14 a sobota se nesla ve znamení již zmíněného Zaklínače 3, Batmana, NFS či Watch Dogs, ačkoli v posledním jmenovaném případě bohužel nebylo možné pokládat otázky z publika kvůli nezastavitelnému monologu předvádějícího. Vše se dá zpětně shlédnout ze záznamu, což určitě není špatný nápad na strávení konce víkendu.

Read this next