Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co se stane, když zůstanete v padajícím mrakodrapu Battlefield 4?

Žádná sláva, ukazuje sestřih možných scénářů.

Zvenku vypadá notně profláklý předskriptovaný pád budovy v šanghajské mapě z Battlefieldu 4 přímo během hraní impozantně. Jenže co se stane, když se nestihnete včas dostat ven a uvíznete v pohybující se mase betonu a oceli?

Tohle si asi chtěl zkusit úplně každý, kdo se v úterý pustil do předčasného hraní multiplayerové bety. Jeden takový hráč s přezdívkou TerryxMasters to natočil pro ostatní zvídavé jedince, kteří by toužili zažít peklo uvnitř dvojčat 11. září, a popravdě řečeno, není to po technické stránce žádná sláva.

Watch on YouTube

Je z toho na první pohled patrné, že engine této nastalé herní situaci není nijak speciálně přizpůsoben, jak by se slušelo a patřilo na to, že se jedná o jedno z hlavních lákadel pokračování Battlefieldu. Postava hráče, která zůstane uvnitř budovy dávající se do pohybu, prostě najednou z ničeho nic zemře a zůstane viset na místě, bez jakékoli reakce s troskami a prostředím. Ačkoli zase nelze předpokládat, že by tam někdo z týmových hráčů chtěně pobýval v moment pádu.

Sestřih na YouTube, na který upozornilo Kotaku, také shrnuje různé jiné scénáře, které mohou okolo pádu budovy nastat. Když jste rychlí, dá se sebevražedně seskočit ze střechy mrakodrapu do mořského zálivu a přežít to, ale ne každému se povede pořádně odrazit a trefit do vody...

Read this next