Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrci Batmana reagují na stížnosti okolo chudého Season Passu

Všechny ty kostýmy jsou jen bonusem k něčemu většímu, tvrdí najednou.

Když se řekne Season Pass, většina lidí si vybaví nárok na třeba pětici velkých přídavků s hodinami nového obsahu jako u Borderlands 2 nebo Battlefield 3, které by se za dávných časů klidně prodávaly v kamenných obchodech jako datadisky a nikdo by neřekl ani popel.

Nedávné ohlášení takového Season Passu pro Batman: Arkham Origins proto vyvolalo silnou vlnu kritiky, jelikož za 20 dolarů obsahuje vedle rozšíření příběhu pouze kostýmy a skiny, což je za 400 Kč docela slabota.

Tvůrci z Warner Bros proto byli nuceni reagovat a dodatečně vysvětlovat, že ten citovaný obsah na plakátu není zdaleka kompletní: "Náš Season Pass toho nabídne mnohem více, jen o tom ještě nemůžeme mluvit, počkejte si proto nejprve na ohlášení, bude to opravdu velká věc."

V době představení Season Passu ho přitom prezentovali tak, že těch 5 DLC je veškerý obsah, který jeho předplatitelé obdrží. Nebývá zvykem, aby se při takovém oznámení něco tajilo, protože má přesvědčit k zvýhodněnému nákupu oproti pořízení přídavků jednotlivě.

"Ty kostýmy berte jen jako takové bonusy, OK?" řekl IGN producent Guillaume Voghel pro IGN. Nicměně nelze se ubránit pocitu, že kdyby se hráči neozvali s kritikou, že je tvůrci chtějí takhle ošálit, že by to s kostýmy asi skončilo.

Je také potřeba uvědomit si důležitou souvislost, že celý Arkham Origins je vlastně takovým datadiskem k minulým dvěma dílům, tudíž vymýšlení ještě dalšího obsahu asi není jednoduché, protože vše takové už tvoří náplň základní hry.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman Arkham Origins

Android, iOS, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments