Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

95% misí Watch Dogs půjde dohrát bez jediného výstřelu

Říkejte mi Sam Fisher mladší.

Takové sliby hardcore hráči doslova milují. Nikdo z nich sice už po vydání osobně neověřuje, jestli jsou přesné a založeny na pravdě, ale důležité je, že vysílají směrem k nim zřetelný signál - celá hra je navržena tak, abyste ji mohli hrát jakýmkoli způsobem.

"Zhruba 95 procent misí Watch Dogs se dá dohrát stealth způsobem, s uprchnutím či honičkou někoho, aniž byste museli vytáhnout zbraň a střílet," vypíchl na EG Expo nezastavitelný řečník Dominic Guay, který je senior ředitelem vývoje v UbiSoftu.

Jak dále řekl pro Polygon, ve hře je prý pouze omezený počet misí, které vás vyloženě nutí použít střelné zbraně k tomu, abyste někoho zabili.

Jinými slovy, Watch Dogs se asi budou hodně podobat Splinter Cell v tom, že se k oběti často připlížíte nenápadně zezadu, chytíte ji pod krkem a omráčíte.

"Vše se odvíjí od rozhodnutí hráčů, jakým stylem chtějí hrát. Mohou využít rozličné kradmé taktiky nebo si vyzobat informace, které k tomu potřebují," dodal tvůrce, což se prý týká i multiplayer, jehož kompletní odhalení nás teprve čeká.

Představení DedSec edice

Read this next