If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čeští fanoušci vydali modifikaci Fallout 1.5: Resurrection

Vraťte se ke klasice nově.

Vzpomínáte rádi na původní izometrické Fallout 1 a Fallout 2? Nevadí, že jste je už několikrát dohráli, protože skupina českých fanoušků vydala obsáhlou modifikaci k Fallout 2 s názvem Fallout 1.5: Resurrection, kterou si můžete stáhnout na tomto odkaze (kdyby vám odkaz nefungoval, tady je několik dalších zdrojů).

Děj je zasazen do období mezi Falloutem 1 a 2 do lokality východně od rodící se NCR, zhruba tedy do Nového Mexika. Ve hře tak nenarazíte na původní, ale na nové, originální lokace, jež nám tak dovolují více možností a větší volnost příběhu. Postava se probouzí v temné jeskyni s těžkými zraněními. Neví, jak se tam ocitla, ani dokonce neví, kdo je. Začínáte tedy úplně od nuly a pátráte po své minulosti jež je temnější, než by se na první pohled mohlo zdát...

"Jakožto velcí fandové Falloutu se snažíme brát si z každého dílu jen to nejlepší. Vtípky, kterými byl Fallout 2 doslova prošpikován tu ustupují do pozadí a vrací se opět skvělá atmosféra úpadku a beznaděje, kterou máme na prvním díle tak rádi. Svět se stále ještě zmítá v chaosu, existují jen nezávislé komunity, udržující mezi sebou pouze obchodní styk. Jde o nepřívětivé místo, kde právo stojí na straně toho, kdo má lepší zbraň," píší tvůrci na oficiálních stránkách.

Kromě nových lokací jsou ve hře i nové animace NPC postav nebo zbraně. Navíc je pěkné, že i úkoly, které máte plnit, mají několik řešení a je jen na vás, komu se rozhodnete pomoci a koho potopíte.

Mimochodem, na tomto modu se dělalo zhruba deset let. Oficiální stránky najdete na této adrese.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments