Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Producent Lost Planet 3 reaguje na negativní recenze hry

A dočkáme se někdy dalšího dílu?

Lost Planet 3 nemělo moc dobré recenze, také u nás hra dostala hodnocení 6 z 10 a ani se moc dobře neprodávala. Co na to tedy říká producent celé hry a jaká je teď budoucnost celé značky?

Andrew Szymanski řekl pro Kotaku, že "reakce byly lehce krutější, než jsme očekávali". Podle něj existují dvě skupiny lidí - ti, kterým se líbil příběh, postavy a vyprávění a hráči, které zajímá spíše "hratelnost moment od momentu a buďto se jim příběh nelíbil nebo si necenili toho, že je nedílnou součástí zážitku".

Údajně si před vydáním nechali udělat interní odhady, aby věděli, jaké asi budou reakce, ale dopadlo to hůř, než jejich průzkumy. "A právě to, jak jednotliví lidé stavili buďto na první váhu příběh nebo hratelnost, tak dopadala výsledná čísla a pohled na celou hru." Jsou ale rádi, že pořád existují hráči, kterým se hra líbila, i když bohužel nepatří mezi většinu.

A jak to tedy vypadá s případným pokračováním? Nic není jisté, ale Andrew Szymanski má alespoň představu, jak by případný Lost Planet 4 měl vypadat. "Zjistili jsme, že s každým novým dílem nemusíme kompletně přepracovávat koncept a místo toho by stačilo mít základy hratelnosti z minulých dílů a ten přestřelený 'Capcom styl'. Pokud bude nějaká příležitost k Lost Planet se vrátit, tohle bych udělal, zatímco bychom přidali pár nových nápadů."

9 minut hraní Lost Planet 3

Read this next