If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nálož detailů o PS4 exkluzivitě The Order: 1886 z Game Informeru

Silný příběh a nové, dosud v žádné hře neviděné věci.

Časopis Game Informer má velké několikastránkové preview na PS4 exkluzivitu The Order: 1886 a tohle jsou zajímavosti, které se podařilo posbírat čtenářům z článku.

Na hře se od prvních konceptů pracuje už od roku 2005. To, co bylo možné vidět v E3 traileru (viz níže), je přímo in-game grafika a úplně stejně má vypadat i samotná hra.

Pro The Order: 1886 byl vymyšlen nový způsob mačkacích QTE sekvencí. Když dochází k útoku zblízka, zpomalí se čas a vy můžete otáčet kamerou a najít nějakou věc v okolí, kterou použijete pro obranu nebo útok. Čas tedy můžete využít k úhybu nebo útoku nějakou věcí poblíž. Bitevní scény mají být chaotické a zábavné, připomínají prý Gears of War.

Co se příběhu týče, kolem 7. a 8. století vznikly příšery, které se snaží zlikvidovat novodobí Rytíři kulatého stolu. Nakonec objeví substanci s názvem "černá voda", díky které získávají dlouhé životy a schopnost regenerovat své zdraví. Rytíři tak mohou bojovat celá staletí a zestárnou jen trochu. Je to pro ně ale také dost depresivní, protože vidí okolo sebe umírat své rodiny a přátele. Hra samotná se potom odehrává v 19. století v době průmyslové revoluce. Hrajete za sira Galahad, což je ten pán s porno knírkem.

Vývojáři Ready at Dawn jinak strávili spoustu času tím, aby vytvořili naprosto unikátní zbraně. Každá by měla svou vlastní "osobnost". Základy jejich konceptu jsou ve vědě, ale chovat se mají dost nečekaně.

Cover image for YouTube videoThe Order: 1886 - Announce Trailer (PS4) | E3 2013

Jak se ví už z Gamescom preview, všechno ve světě bude reagovat na fyziku. Například kovové trámy budou reagovat na magnetické síly a neustále se ohýbat a prohýbat. Tvůrci si dávají hodně záležet na každém detailu: každá olejová lampa dělá své vlastní odrazy a generuje vlastní světlo, to se odráží od každého objektu. Poznáte materiály jako dřevo, kůže nebo látka. Dokonce uvidíte ve světle mihotat se prach, který se může usazovat i na kameře hráče.

O případném multiplayeru se zatím nemluví. V současnosti se autoři zaměřují na silným příběhem poháněný singleplayer, který bychom si měli zahrát na PS4 už někdy v příštím roce.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Order: 1886

PS4

Related topics
PS4
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments