Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oficiálně: PS4 u nás vyjde 13. prosince

Sony to právě oznámila i s cenou.

AKTUALIZACE - Sony na večerní akci pro novináře ohlásila datum vydání PS4 v ČR na 13. prosince 2013. Doporučená maloobchodní cena 10490 Kč, s přibalenou hrou 11590 Kč. Předobjednávat můžete z Xzone. Další informace jako kolik bude stát ovladač a podobně najdete zde.

Vlastní zpráva - Dnes večer pořádá Sony v Hiltonu velkou párty, oficiálně k veletrhu For Games, ale dost se mluví o tom, že se na ní možná dozvíme, kdy by se měla začít v České republice prodávat konzole PlayStation 4.

V souvislosti s tím je zajímavé, že zrovna v těchto dnech velký internetové řetězec Mall.cz začal uvádět na svém webu, že konzoli PlayStation 4 je možné předobjednat a doma ji budete mít 16. prosince.

Mall.cz je jeden z největších prodejců u nás a dá se tedy předpokládat, že má o datu vydání velké konzole, která bude jistě populární a prodávaná, více informací než všichni ostatní. Musí se ostatně připravit na logistiku a skladování.

Tento prodejce navíc s datem PlayStation 4 v posledních dnech docela pohyboval. Jeden čas uváděl datum prodeje koncem listopadu. Když se pak na konferenci Sony na gamesconu ukázalo, že ČR nebude jednou ze zemí, kam má konzole v prvních vlnách přijít, změnili datum na konec prosince. Česká Sony přeci jen tvrdila, že PS4 u nás bude do konce roku.

Zda je 16. prosinec skutečným datem vydání PlayStation 4 u nás, se snad oficiálně dozvíme co nevidět.

Read this next