Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kolik bude stát v Čechách PlayStation 4 ovladač?

A další informace z české Sony konference.

Jak už jsme napsali včera, konzole PlayStation 4 se u nás bude prodávat od 13. prosince. Jak jsme navíc zjišťovali, prý to bude v dostatečném množství kusů, aby to minimálně uspokojilo předobjednávky, takže byste se neměli obávat, že se na vás nedostane.

Doporučená česká maloobchodní cena české PlayStation 4 je nakonec 10 490 Kč (na Slovensku 399 euro), prodávat se u nás bude také bundle společně se hrou Killzone: Shadow Fall, který bude za 11 590 Kč. Ptali jsme se zástupců Sony, zda bude bundle také s kamerou. Měl by být, ale zatím nemají žádné oficiální informace.

"Jsme skutečně nadšeni, že PS4 přichází i do České republiky a na Slovensko před Vánoci, a že se nám podařilo vyhovět vysokým očekáváním hráčů, kteří trpělivě čekali na zprávu o uvedení platformy na trh," řekl Steve Foster, marketingový manažer Sony, který byl na včerejší pražské akci.

K dostání bude i řada příslušenství, mezi kterými je samozřejmě ovladač DualShock 4, nabíjecí stanice na něj a vertikální stojan. Gamepad bude dostupný ve třech barevných provedeních - černá, červená a modrá za cenu 1499 Kč.

Pro české zákazníky platí také akce, že ke každé nové konzoli bude 14 dní PlayStation Plus zdarma.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PS4
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments