If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Activision chce, aby Call of Duty Ghosts předehnalo v prodejích GTA 5

Podaří se jim to?

Grand Theft Auto 5 láme rekordy v prodejích a nechává za sebou také dosavadního prodejního vůdce Call of Duty. Activision je ale rozhodnuto nenechat to jen tak a opět převzít korunu.

Kevin Flynn z Activisionu řekl, že gratuluje Rockstar k rekordním prodejům Grand Theft Auto 5, ale prý se nemají moc dlouho radovat. "Blahopřejeme týmu v Rockstaru za jejich úspěch. A těšíme se, až zase získáme rekord zpátky, než vyjde další GTA titul."

Jak známo, Grand Theft Auto 5 pár týdnů po začátku prodeje zlomilo už sedm rekordů v Guinnessově knize rekordů, takže má Activision co dělat. Podle posledních zpráv se jenom ve Velké Británii prodalo už přes 3 miliony kusů.

Singeplayerový trailer na Call of Duty: Ghosts

Do karet hraje Call of Duty Ghosts to, že se hra bude prodávat nejen na X360 a PS3 jako v případě Grand Theft Auto 5, ale také na Xbox One a PlayStation 4 a na PC.

Na Xbox Game Store je navíc možné koupit hru jak pro X360, tak pro Xbox One za mírně zvýšenou cenu 65 liber. Zatím tato možnost bude fungovat pouze u digitální verze Ghosts. Podobná možnost bude také u PS3 a PS4, ale v krabicové verzi. Abyste dostali i PS4 verzi, musíte si připlatit 10 liber.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Ghosts

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments