Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kampaň Killzone Shadow Fall vám má vydržet přes 10 hodin

Žádný krátký singeplayer jako v Call of Duty.

Guerrilla říká, že singeplayer kampaň není žádný přílepek k multiplayeru jako u jiných podobných her. Měla by vám vydržet slušných pár hodin.

Steven Ter Heide, hlavní šéf Killzone Shadow Fall, to řekl na oficiálním PlayStation Blogu. "Většině hráčů by mělo trvat dokončení kampaně něco přes deset hodin," odpověděl na jeden dotaz čtenáře.

Killzone Shadow Fall by podle všeho mělo fungovat i pro hráče, kteří se sérií Killzone ještě nepřišli do styku. Je to tak schválně, protože se očekává, že se objeví spousta lidí, kteří měli doposud Xbox 360 a Killzone tedy hrát nemohli, protože šlo o PS3 exkluzivitu. Teď si ale pořídí PlayStation 4 a Killzone Shadow Fall by mělo fungovat i samo o sobě bez znalosti předchozích dílů.

"Killzone Shadow Fall je nový start pro sérii. Odehrává se nějakých třicet let po původní Killzone trilogii, takže většina dějů a postav z té trilogie jsou už dávno minulostí. Fanoušci si určitě všimnou zmínek a odkazů na původní trilogii, ale abyste Shadow Fall pochopili, není třeba předchozí díly vůbec znát," říká Steven Ter Heide.

Prozradil také, že v kampani nebude možnost hrát kooperativně, ale po vydání plánují vydat online kooperativní přídavek, který přidá vlny nepřátel, s nimiž si můžete až se třemi dalšími lidmi poradit.

MP trailer na Killzone Shadow Fall

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Killzone: Shadow Fall

PS4

Related topics
PS4
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments