Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Očekáváme v 9:00 recenzi Call of Duty Ghosts

Eurogamer neporuší nastolenou tradici. Co se dozvíte?

Pozadí našich stránek aktuálně zdobí duchové posilnění energiťákem, protože brzy vychází letošní příspěvek do série Call of Duty. Dozvíme se tak, jestli studio Infinity Ward dokázalo udržet vysoký standard a zda překoná loňské Black Ops 2, nebo zda úroveň tohoto dílu doplatí na asi nevyhnutelné tříštění sil s přípravou příliš mnoha verzí hry současně kvůli rozchození a optimalizaci na obou nextgen konzolích (některé verdikty ve světě budou čerpat už z testování PS4 verze).

Český Eurogamer neporuší nastolenou tradici, kterou se liší od ostatních, a jak jste od něj za ta léta zvyklí (viz GTA 5, Rome 2, Skyrim apod.), publikuje očekávanou recenzi Call of Duty: Ghosts co nejdříve, jak to je možné - tedy už v úterý 5. listopadu časně ráno, kdy bude uvolněno celosvětové embargo od Activision. Jinde na domácím internetu ji najdete nejdříve koncem týdne, potvrdil nám dnes distributor ABC Data.

Aniž bychom chtěli cokoli prozrazovat v předstihu, můžeme jen ujistit, že zvěsti o pouze čtyřhodinové kampani se nezakládají na pravdě, je totiž mnohem delší, ačkoli bohužel trpí něčím úplně jiným. V recenzi samozřejmě nesmí chybět srovnání s Battlefield 4 (grafické i náplní) a minulými díly CoD, co se týče lineárnosti.

Dále se dočtete o vypůjčování nápadů odjinud, příkladech misí (dojmy z té venezuelské), zážitcích z nového vetřeleckého módu Extinction, jak se hraje za psa, počtu inovací, zamyšlení nad umělou inteligencí, skripty, designem levelů či jak je vše nenápadně usnadněno. Autor Ivan Kratochvíl vám zkrátka na rozsáhlém prostoru 11KB znaků poskytne ještě před vydáním dostatek informací, abyste se mohli správně rozhodnout, zda do Call of Duty: Ghosts jít.

Mimochodem, kdo se pro tuto originálku pro PC/PS3/X360 během úterý osobně zastaví na některé z poboček Xzone, dostane zdarma nejen nápoj Monster Energy, ale také bonusové DLC a černé tričko s motivem hry ve velikosti L či XL (akce platí do rozebrání zásob, otevírá se v 9:00).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Ghosts

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments