Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oba díly Batmana za pakatel v Humble Bundle od Warner Bros.

Kanibalizace Origins? Spíš sofistikovaná reklama.

Nikoli slevy na Steamu, ty se už okoukaly, nýbrž balíčky The Humble Bundle vládnou letošnímu hernímu průmyslu. Po EA, THQ či Deep Silver se jejich prostřednictvím rozhodli zviditelnit a zvýšit tak svou reputaci i Warner Bros.

Díky tomu můžete legálně získat k downloadu jejich velké áčkové PC hry Batman: Arkham City (2011) a Batman: Arkham Asylum (2009), obě v GOTY edicích s veškerými DLC, za směšnou částku necelých 100 Kč. Kdo zaplatí více, může ho těšit, že přispěl na charitu. Pokud byste si obě hry koupili normálně v krabici, vyšlo by to i dnes stále na 749 Kč + 399 Kč.

Sice nemusí dávat smysl spuštění této akce zrovna nyní, krátce po vydání nového dílu Batman: Arkham Origins (recenze), jehož odbyt může tato akce úspěšně kanibalizovat, protože mnozí nováčci si nepochybně raději pořídí dva staré díly za stovku než nový prequel za tisícovku. Ale Warner Bros. jistě moc dobře vědí, co dělají a sledují spíš dlouhodobý efekt, který jim takto k Origins přitáhne úplně novou skupinu hráčů právě po dohrání dvou předchůdců sehnaných za babku - vlastně se jedná o takový skrytý marketing na aktuální pokračování.

Samozřejmě v balíčku nechybí ani další hry od tohoto vydavatele, již staršího data a menšího věhlasu: FPS F.E.A.R. 2 a F.E.A.R. 3, RPG rubačka Lords of the Rings: War of the North a logická hra Scribblenauts Unlimited. K půl milionu ostatních kupujících se můžete připojit zde.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Asylum

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments