Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Patch snížil paměťové nároky Call of Duty: Ghosts na PC

Odteď stačí už jen 4 GB.

Když vyšla PC verze letošního Call of Duty (textová recenze, videorecenze), spousta lidí, zejména z řad příležitostných hráčů, narazila kvůli požadavku 6 GB paměti, ač se o ní vědělo dopředu. Existovaly sice různé neoficiální úpravy, které dovolovaly běh hry i s méně paměti, ale Activision po nich tvrdě šli (stejně jako třeba po modifikacích FOV), protože se de facto jednalo o cracky.

Ode dneška už nic takového shánět nemusíte, protože prostřednictvím Steamu vyšel objemný (400 MB) oficiální patch pro Ghosts na PC, který snižuje hardwarové nároky. Odteď už vám bude stačit jen 4 GB RAM.

Aktualizace má dále řešit zadrhávání herního menu, přidat progamingovou podporu do privátních zápasů a nový režim Broadcaster pro sledování vysílaných zápasů publiku. Byť se zdá, že to ještě v tuto chvíli nefunguje a Infinity Ward se zatím neobtěžovali vypustit seznam změn.

Pár obrazových ukázek všeho, co má zanedlouho přibýt i do konzolovek, nabízí MP1st, zatímco na Redditu řeší, zda zůstal zamknutý framerate na hodnotě 91.

Read this next