Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kompenzace za problémy Battlefieldu 4

Dvojnásobek zkušeností a upgrade zbraně jako omluva.

DICE oznámili, jak hodlají odškodnit hráče za jejich pocuchané nervy kvůli častému padání multiplayeru Battlefieldu 4 na PC (viz naše recenze).

V období od 28. listopadu do 5. prosince získají hráči dvojnásobný počet zkušeností za každý multiplayerový zápas, který dokončí. Dokazuje to, že tvůrci jsou si vědomi nejbolavějšího místa v jejich produktu, který kupříkladu redaktora Pavla Oreškiho připravil o třetinu zkušeností, které by se mu připsaly do profilu, kdyby hra fungovala správně.

Vedle toho všichni obdrží speciální nadstavbu (hledí) pistole M1911, která má trojnásobný zoom a je přístupná všem hráčským třídám. Původně ji DICE neplánovali zveřejnit a používali ji jen k interním účelům.

"Odstranění porodních bolestí je pro nás prioritou číslo jedna. Je to tak vážné, že celý náš tým nyní pracuje na vylepšení stability hry namísto toho, aby se pustil do příštího projektu. Tak to bude, dokud BF4 nesplní očekávání vaše i naše. Uznávám, že hra po vydání prošla turbulentním obdobím a že některé její verze měly potíží více, než by bylo přiměřené," férově prohlásil šéf švédského studia Karl Magnus Troedsson. Aniž by řekl, zda je hra už nyní opravena (tzn. ještě není) nebo kdy se tak definitivně stane.

Trailer z BF4: Second Assault DLC

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments