Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 5. prosince

Microsoft studuje podprsenky, opera v Minecraftu, v Brazílii prodali první PS4 nebo o traileru z The Division.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Distributor Comgad u nás vydává speciální Classic edici Zaklínače 2 na konzoli Xbox 360 za velmi příjemných 599 Kč. Jde o verzi s českými titulky.

- Techničtí geekové v Microsoftu úpěnlivě studují podprsenky. Ne, vážně! Microsoft si nechal patentovat chytrou podprsenku, která dokáže detekovat stres. Doufáme, že bude časem fungovat také s Kinectem a Xbox One!

- Na stránkách thesurvivor2299.com, která je spojována v souvislosti s Fallout 4, se objevil nový odpočet, nová morseovka, který vysílá zakódované zprávy a pořád se pořádně neví, zda server skutečně patří Zenimaxu, majiteli Bethesdy nebo ne. Tenhle technický rozbor trochu naznačuje, že by mohlo jít o oficiální virální kampaň. Snad se dozvíme víc na VGX Awards, kde by snad mohl být Fallout 4 oznámen. Nebo také ne.

- Tento týden bude živě přes internet streamovaná první Minecraft opera. Ta bude vycházet z díla Mozarta a odehrávat se bude ve světě Minecraftu. Šílenci, kteří by něco takového rádi viděli, mohou zamířit sem.

- V Brazílii se očividně objevil první člověk, který si tam koupil brutálně předraženou PlayStation 4. Sony tam dovezla jen pár kusů, protože jsou tam konzole až třikrát dražší, než za hranicemi kvůli obrovské dovozní dani. Chlapík si říká Lord Eternal a povídá, že si už zvykl, že mají v Brazílii drahé hry a konzole, ale prostě je chce!

- Free-to-play RPG zdatně vykrádající Diablo s názvem Path of Exile se zdá bude pěkně populární. Vývojáři prozradili, že od začátku spuštění bety v lednu 2013 už nalákali 4 miliony hráčů.

Watch on YouTube

- Dvojice tvůrců hry Pixel Piracy se rozhodli dát na své oficiální stránky odkaz na "oficiální pirátský torrent". Nejde o žádný podvod. Prostě si Vitali Kirpu a Alex Poysky řekli, že každý, kdo bude chtít hrát jejich hru z pirátských zdrojů, stejně si ji časem sežene. Tak jim to usnadnili, aby při hledání pirátské verze nenatáhli do počítače zbytečně nějaký virus. A tak nějak doufají, že když se někomu bude pirátská verze líbit, koupí si ji, aby tvůrce podpořil.

- Jak se zdá, v neděli bude na VGX Awards ukázána spousta zajímavých věcí. Jednak by se měl promítat nový trailer na Zaklínače 3, který vám prý vyrazí dech a hlavně uvidíme i nové záběry z The Division od Ubisoftu. Očekává se také ukázka z next-gen verze Tomb Raidera.

Read this next