Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Stop prací na dalších DLC k Battlefield 4

Než se opraví všechny chyby ve hře.

EA řeklo, že se rozhodli pozastavit veškeré práce na dalších přídavcích k Battlefield 4, než budou opraveny všechny chyby. Včera jsme psali, že vydání prvního DLC China Rising způsobilo další nové chyby ve hře a pořád jsou problémy s připojováním serverů.

Problémy s připojením k serverům má Battlefield 4 od svého vydání, a když k tomu v listopadu přibyly ještě next-gen verze, ještě se zhoršily. EA a DICE měli vydat patch, který největší problémy odstraní, ale buďto zase tolik problémů neopravil, nebo například na PS4 vůbec nevyšel. Nebránilo jim to ale vydat první placené DLC China Rising, což spousta fanoušků začala kritizovat.

Proto se EA a DICE rozhodli už na žádném dalším přídavku nepracovat a hlavně se teď soustředit na odstranění největších problémů.

"Tým v DICE non-stop pracuje na updatu hry. Protože byl přídavek China Rising ve finální fázi vývoje v době, kdy problémy s BF4 začaly, rozhodli jsme se dodržet náš slib a vydat přídavek během týdne. Teď ovšem na žádných dalších projektech a přídavcích nebudeme pracovat, než vyřešíme všechny problémy s Battlefield 4. Víme, že spousta hráčů je frustrovaná a cítíme s vámi. Nezastavíme se, dokud vše nenapravíme," stojí v prohlášení EA.

K tématu čtěte také - Recenze multiplayeru BF4 (6/10 jen kvůli tech.problémům), Šéf EA o problémech Battlefield 4: Nedá se tomu nijak předejít, Kompenzace za problémy Battlefieldu 4, Stane se z Battlefieldu každoročně vydávaná série jako Call of Duty?, Battlefield 4 se o víkendu stal obětí DDoS útoku, Tvůrci Battlefieldu 4 dnes: Jsme si vědomi přetrvávajícího padání serverů.

Startovní trailer China Rising

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments