If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pokus o vykolejení vlaku v GTA Online na železničním mostě

Jak dopadlo úsilí deseti náklaďáků?

Možná jste ten nápad při hraní multiplayeru GTA 5 někdy dostali také: zkusit se domluvit s kamarády a v opravdové týmové souhře, jaká se ne vždy zadaří, provést experiment se zastavením vlaku. Ten po mapě neúnavně jezdí pořád dokola, zabijí sebevrahy na kolejích, ale až na jednu specifickou misi v příběhu se nedá řídit nebo stopnout, což je trochu škoda i rozdíl oproti minulým GTA.

A tak se v GTA Online sešlo asi deset živých hráčů, všichni vybaveni nákladními auty na převoz písku, kteří se hezky spořádaně v koloně vypravili do úzkého údolí s řekou Zancudo. Jeden po druhém tam zaparkovali svá mohutná vozidla těsně za sebou na železničním mostě (pravda, někteří méně šikovní jedinci spadli dolů)... a čekali, než vlak tunelem dorazí na místo.

Co se stane - bude mít jeho skript tak velikou sílu, aby odstrčil zátarasu v podobě mnoha tun a projel dál, jak má určeno od designérů? Nebo ho vozidla dokáží vykolejit a hra třeba spadne? A jak si s tím vlastně poradí docela propracovaná fyzika GTA 5, když tedy nepočítáme ten písek navždy přilepený na korbě?

Cover image for YouTube videoGTA 5 Online Train Vs 10 Dump Trucks Omenz321

Via Kotaku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments