If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Borderlands 2 a DmC Devil May Cry budou na Vánoce zdarma

Už i pro Evropany s PlayStation Plus.

Všichni teď sice žijí PlayStation 4, která se v Jižní Africe dle tamního distributora stihla vyprodat za jediný den a jistě to nebude výjimka, ale Sony naštěstí nezapomíná ani na předešlou generaci. Majitelům PS3 platícím si atraktivní službu PlayStation Plus poskytne v rámci lednové nadílky her zdarma hned několik zajímavých velkých akčních her.

Předně to jsou oceňovaní Borderlands 2, které si budou moci do své konzole stáhnout předčasně už na Štědrý den, stejně jako ani ne rok starý DmC Devil May Cry od Ninja Theory.

Pro Gearbox by takové uvolnění této co-op sci-fi akce teprve ze září 2012 měla být výhra, protože jistě motivuje spoustu lidí k zakoupení nekonečné řady přídavků, které zde obsaženy nejsou. Pro uživatele amerického PS Plus byli Borderlands 2 k dispozici o měsíc dříve, nyní se dostává i na Evropany.

Cover image for YouTube videoDon't Starve trailer

Zkrátka nepřijdou ani čerství vlastníci PS4, kteří obdrží zdarma hru o přežití Don't Starve od tvůrce Mark of the Ninja. Ale tu až od 8. ledna, kdy bude z PS Plus naopak vyřazeno Contrast, které naváže na skončení dostupnosti jiných her z předešlého měsíce (Grid 2, Dragons Dogma: Dark Arisen, Sonic) dne 24. prosince.

Od tohoto dne se ještě objeví k downloadu dva tituly pro VITA: Soul Sacrifice a Blazblue Continuum Shift Extend. Služba PS Plus stojí 7 eur měsíčně, více se o ní dozvíte zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands 2

PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
PS3
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments