If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zlevnění GTA 5, aktualizace domácích prodejních čísel

Cenega se znovu pochlubila.

Grand Theft Auto 5 v zahraničí kupodivu ani nesbírá tolik ocenění pro nejlepší hru loňského roku, když redaktoři do svých subjektivních žebříčků ochotně upřednostňují méně viditelné nebo nezávislé hity, které jejich podporu potřebují mnohem více. Tak či onak, o jeho kvalitách už nikdo nemusí nikoho přesvědčovat, protože o nich ví každý, nehledě na trvanlivost často rozšiřovaného GTA Online.

Na Xzone bylo GTA 5 s příchodem nového roku už pro úplně všechny zákazníky zlevněno na 1199 Kč, jak v X360 verzi, tak v PS3 verzi. Původní cena ještě v prosinci byla 1499 Kč a pak šla postupně dolů. Ale musíte si pospíšit, neb hra začíná být vyprodaná a příští várka má dorazit zhruba do poloviny ledna.

Cenega se jinak stala největším "chlubičem" z distributorů, když dnes večer v krátké době už poněkolikáté zveřejnila aktuální domácí prodeje GTA 5, mezi něž zřejmě započítává i ty ze Slovenska (nepotvrzeno):

"Trevor, Franklin a Michael se stali hrdiny nejlépe prodávané konzolové hry v ČR všech dob. GTA V se u nás prodalo v plné ceně na 51 tisíc kusů (a k tomu odhadem ještě 10 až 15 tisíc kusů ze šedého dovozu). Díky!"

Pokud vám to neladí s minule (22. listopadu) publikovaným číslem 59 tisíc, vězte, že tehdy to asi byly expedice do obchodů a těch nynějších 51 tisíc by měly být skutečně realizované prodeje koncovým zákazníkům za plnou cenu. Čili rozdíl dělající 8 tisíc kusů se buď prodal až po avizované slevě nebo dosud leží na skladech prodejen.

Komentované videodojmy ze dne 17. září

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments