Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Game Informer představuje asymetrické Evolve

Multiplayerová střílečka od autorů Left 4 Dead + první obrázek a obal!

Když Take 2 zaplatili za tento rozdělaný projekt skoro 11 milionů dolarů v dražbě THQ, asi mu hodně věří. Stojí za ním kalifornské studio Turtle Rock podepsané pod Counter-Strike a hlavně pod oblíbenou sérií Left 4 Dead.

Časopis Game Informer dnes oznámil, že Evolve - jak se tato nová značka jmenuje - v jeho novém čísle podrobně představí na dvanácti stranách. Zatím utrousil pár drobků nejen o datu vydání už letos na podzim, nebo o cílových platformách (PC, PS4, X1), kde docela překvapivě, vzhledem k délce vývoje, úplně chybí staré konzole.

Půjde o asymetrickou multiplayerovou sci-fi střílečku, což znamená, že se tu neutkají dvě rovnoměrně silné strany: skupina čtyř živých hráčů, lovců vetřelců, proti jednomu cizáckému monstru řízeném jiným hráčem. To postupem každé bitvy roste do výšky a stává se čím dál silnějším, cožmá být protiváha početní převaze.

Každý lovec má disponovat nějakými unikátními předměty a schopnostmi, aby dokázal na monstrum vyzrát. Podobně jako v případě Left 4 Dead má i Evolve oplývat bohatou znovuhratelností a pestrostí. Podle Game Informeru, který si hru mohl vyzkoušet, nás čeká novátorský mix kooperativní a kompetitivní hry, něco, co ještě dosud nikdy nehrál. Více detailů se jistě dozvíme v příštích dnech.

UPDATE: objevil se první obrázek naznačující vizuální styl hry a také její oficiální obal + byla spuštěna homepage:

Read this next